June 19, 2018

матраци

матраци

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всяка къща

матраци Симеонов е една от най-познатите и потвърдили качеството си компании в производството на мебели в България. В в портфолиото на компанията са добавени всякакви типове и серии матраци – от едностранни, двулицеви матраци и детски видове до серии матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от производителя Симеонов доставят на купувачите най-качествена услуга, както и най-добро ниво на релакс и спокойствие когато заспите. като добавка, безспирните нововъведения на технологиите, с които се произвежда, продуктовото разнообразие и идейния спектър обещават, че матраците Симеонов напълно покриват всички съвременни норми и закони за за качество и ползи в спането. в текста по-долу ще обсъдим категоричните ползи от купуването на матраци Симеонов за вашия дом.

Максимално високо ниво на професионална изработка

нашият екип от фирма Матраци Симеонов разбираме каква е ползата от матрака не единствено и само за хубава почивка, живост и работоспособност на потребителя, но и за неговото сигурно здравно чувство. Поради тази причина инвестираме много финанси и интерес за предоставяне на максимално качество на всички матраци от нашата продуктова гама. Матраците от марката Симеонов носят на потребителя, клиента, човека, всеки, купувача максимално удобство, гарантирайки на на физиката му да се възстанови в максимална степен по време на сън. Така спането се превръща в един приятен миг на тотално възстановяване и доставяне на позитивизъм и обновена сила, с които ежедневният ритъм да бъде приветстван по възможно най-добрия начин.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Ще говорим за видове матраци от марката Симеонов, за чиято изработка е приложена пяна, която запомня извивките на тялото. Пяната, която помни е модерен материал, който повишава значително усещането за ултимативно спокойствие както и чувството за крайно успокоение през тъмните часове на деня. Тя се използва в направата в производството както на еднолицеви, също и на двулицеви матраци. Ако оставим другото настрана, спалните произведения, произведен от пяна, която помни извивките на тялото, са подходящи за хора със заболявания в гърба. Мемори пяната помага за това районът на гърба да стои в подходящо положение, а и да се даде равномерна почивка за всички части от тялото ни. Допълваме, че, пяната с памет е чувствителна на различни температури и сполучливо уравновесява температурата на тялото по време на спане.

Горни матраци

Матракът, който се поставя отгоре е идеален, когато искате да превъзмогнете с твърд матрак или старо легло, което е неудобно. Слава богу, това не е неговото единствено предимство. Топ матракът може също така да е полезен за всички гости, на пикници в планини и на морето. Моделите от този раздел са изцяло съобразени с всичко, което ви е необходимо, ще ви гарантират несравнимо усещане за комфорт и мекота докато спите.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Предназначени за хотели матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов изгражда и и отговарящи на хотелските нужди, които стават като цяло за използване в хотели. Те са несъмнено уместно усмотрение за мебелиране в най-разнообразни хотели, почивни комплекси. Частта, която се явява основа е образувана от иглолистен материал, придаващ на спалния продукт максимална устойчивост. Върху въпросната основа се позволява да бъде наместен както едностранен, така и матрак с две страни.

Направени с дунапрен матраци

Фирмата Симеонов също така дава възможност за разнообразни модели дунапренови и Vitafoam матраци. В какво се изразяват техните предимства и предпочитания за купувача? Първо Vitafoam пенополиуретан в същината си е материал от пяна, който се влияе и потъва от теглото на човешкото тяло, но след това възобновява своето първоначално състояние. Това вещество е проводник на неописуемо чувство за почивка и релаксация на потребителя по време на спане. От друга страна, направените от дунапрен матраци предоставят и още свойства, които вероятно са неизвестни за по-масовата от населението. Например мекият дунапрен предоставя безспорни анатомични качества, а по-твърдият дунапрен – силни ортопедични качества. Съдържащите дунапрен матраци създадени от марка Симеонов са сътворени висококачествени и издържливи части, като това е и причината да съумяват да запазят своето отправно състояние и свойства за забележително дълго време.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Еднолицеви матраци

Еднолицевите матраци обичайно се оползотворяват за кревати, които са с липсваща предназначена за под матрака рамка. В случай че и спалното място у вас е е от този вид, то едностранните матраци от марката Симеонов ще са точно за вас. Предложенията ни са произведени с приложена рамка за под матрака и ще ви спестят много излишно време и начинания, за търсенето ? и напасване. Подматрачните рамки на нашите едностранни матраци са произведени от иглолистен материал. Безспорно тяхно достойнство е обстоятелството, че са лесни за слагане на повдигаща техника, когато имаме предвид за легла и спални с такава функционалност.

Двулицеви матраци

Нееднолицевите матраци пък са подходящи за всякакви други легла и спални. Казано по друг начин, нашите продукти са последни модели легла и спални, окомплектовани с подматрачната рамка. Мнозинството от двустранните матраци , произведени от фирма Симеонов, осигуряват на клиента и плюсово преимущество, което засилва състоянието на удобство по време на сън. А именно опция за ползване на две различни страни – такава за зимата и предназначена за лятото, които могат да бъдат редувани имайки предвди месеца, който сме личните потребности и претенции на съответния клиент.

матраци 4 Най-добрите
матраци

По-малки матраци

Всички ние от Матраци Симеонов обръщаме внимание и на конкретните нужди на дечурлигата. Сред всички има видове матраци, които са предвидени за употреба при малчугани. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов дават здрава и разтеглива основа, спомагаща за правилното разрастване на цялостната детска опорно-двигателна система. Още повече, осигуряват на малките съкровища колкото се може по-висока степен на практичност с мислене за техния здравословен, носещ удоволствие и максимално добър сън.

Още тематични серии

„Алое Вера“ серията е развита с мисъл и грижа за почивката на тялото на всеки човек в състояние на сън. Матраците от тези модели имат и плат с субстанция от „Алое Вера“. Тази тъкан спомага за по-високите нива на мекота и нежност когато човешкото тяло се докосне. Матраците Симеонов, част от „Алое Вера“ серията, при всички случаи ще ви помогнат да освободите събираните през целия ден напрегнатост и нерви, и да се насладите на качествен сън.

За следващата ни серия „Бамбук“ нишките от бамбук са екологичен ресурс, който се превъплъщава в естествен защитник противната миризма и вредните за човешкото тяло микроби. Матраците Симеонов от серията ни, кръстена „Бамбук“, се справят с вероятността от възникване на поява на алергични състояния и домашни акари. Освен това, в резултат на тяхната проветрива структура ще се предотврати и постоянна влажност. С този способ ще си осигурите една подходяща, безгрижна и хубава система за качествен спане и почивка.

Серията, която сме кръстили „Ванилия“ пък предлага на купувачите удобни и комфортни матраци с професионално селектиран плат, който увеличава степените/ който повдига нивата на мекота и нежност при докосване от всеки. Здравата им/ Висококачествената им/ Издържливата им структурна изработка носи тяхната издържливост, а изборът на бяло ще се впише точно в интериора на вашата спалня.

Подобно на предишната серия, и в Серия „Какао“ има здрави и устойчиви за най-дълъг времеви период спални продукти, осигуряващи максимална степен на усещане за удобство в леглото. Оцветяването на матраците е бял в раздела „Какао“ , но са вкарани и нежни шарки в кафяв цвят, които правят горната му част по-изпъстрена и привличаща погледите.

Секцията „Climattress” е от най-свежите колекции матраци в нашия каталог. Всички спални продукти, които тя обединява, съдържатса със специална мемори субстанция, снабдена с капсули Cool gel, чието предназначение е за намаляване на телесната температура ако има такава потребност. Матраците от от колекцията „Climattress” са изключително подходящи за най-топлите месеци, когато жегите най-вече са причина за нарушения в спокойния и пълноценен сън на клиентите. Освен всичко друго, отвореното им изграждане разрешава движение на въздуха, което е още един плюс за търсещите прохлада потребители. С матраците от колекцията „Climattress” ще постигнете усещането, че сте на плажа и се оставяте на приятния и разхлаждащ бриз.

Серията, която носи името „Lux”, пък включва еднолицеви и с две страни матраци. Два са вариантите при оползотворените средства за изработването на тези матраци – дунапрен и съчетание на мемори пяна. Матраците отсерията, която носи името „Lux”, са твърди предлагат силна основа по време на сън. Съчетанието на дунапрен предоставя усещане за комфорт съчетано с издържлива база. Именно поради тази причина матраците с такова съчетание от избрани съставни части най-често са избирани за купувачи, оплакващи се от болки в гърба.

Е за десерт – носещата името „Ladybird” серия. От тази серия ще се впечатлят всички които имат проблеми с гърба. Тук ще откриете както такива с една страна, така и двулицеви матраци. Специфичната особеност на разглежданите матраци всъщност е, че са съставени от много здрава основа. Върху този слой е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретанслой от изключително специален материал който трябва да масажира на тялто. Вземайки си матрак от серията, която кръстихме „Ladybird”, вие поемате по пътя на забравяне на досадните болки и симптоми, които предизвикват неспокойствия в съня ви, и и започване на процес на истинска почивка докато спите.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Нетипични мерки

Едно от категоричните превъзходства на матраците носещи печата на Симеонов е това, че се изработват и в неконвенционални калибри в случай на изискване или поръчка от страна на конкретен потребител. Именно така се задоволяват личните потребности за ширина, високост и всякакви настройки на матрака. Което е изключително необходимо за достигане на най-пълноценните изгодности от страна на потребителя по отношение на улеснение, улеснение и максимално качество на съня.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Допълнения за матраци

Естествено, сред всичко предлагано от фирма Матраци Симеонов ще срещнете всякакви допълнения за любимия ви матрак. От основи и защитни артикули матраци до възглавници, които засилват усещането за добра почивка и уникален комфорт през нщта. Големият избор сред нашите продукти ще ви дари с качественото ви почиване висококачествен релакс.

Спрете се на матраците от нашата компания и разберете какво е истинското удобство и комфорт по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всяка къща
Максимално високо ниво на професионална изработка
Мемори матраци
Горни матраци
Предназначени за хотели матраци
Направени с дунапрен матраци
Еднолицеви матраци
Двулицеви матраци
По-малки матраци
Още тематични серии
Нетипични мерки
Допълнения за матраци

written by admin - Posted in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.