October 1, 2018

протеини

протеини

Същност на протеините?

Протеините са естествено необходими макромолекули, които са изградени от аминокиселини. Те играят важна роля в правилното порастване и работа на човешкия организъм. Дори протеините имат предназначение на един от централните полагащи елементи на всички живи клетки. Действията , които изпълняват в системата , са основни и удивително разносъставни . Започвайки от характерно основни такива, свързани с граденето на клетките, и довеждащи до сътворяването на същински протекции на тялото и осигуряването на въздух до тъканите. Организмите ни имат функцията да синтезират някои от аминокиселините, част от произвеждането на протеините, но още такива е необходимо да набавяме от външни източници. Това биха могли да бъдат храните , богати на протеини, или разновидностите протеинови хранителни добавки, предлагани на пазара .

Протеините и тренировките

При съчетаване с всекидневни натоварвания, протеините придават съвсем хубаво отражение върху организма и общата физическа издръжливост на човека . Осигуряване на храни или хранителни добавки, съдържащи протеин, е най-добре да се осъществява около 2 часа преди съответната активност . По този начин ще се подсили процесът на мускулен растеж и развитие след привършване на физическите натоварвания . Комбинацията от протеини и въглехидрати пък бави изразходването на мускулния гликоген и редуцира щетите върху мускулната маса, предизвикани от постоянното ангажиране . Е, сега разбирате – при условие, че преследвате оптимизация на въздействието на активностите в залата , покачване на мускулното порастване и подобрение, както и засилване на възстановителните процеси , протеините биха били ваш незаменим спътник в сбъдването на тези проекти .

протеини 1 Най-добрите
протеини

Произход на протеина

Преди по-обстоятелственото спиране върху ефекта и плюсовете на протеините за нашия организъм, ще се потопим в историята на тяхното откриване и извеждане като единични елементи . Френският химик Антоан Фуркроа е първият, който със сигурност прави разлика между протеините от останалите прочути органични вещества . Това става през далечната 1789 година. След доста анализи , проведени през съответния момент , Фуркроа обуславя албумина, фибрина и желатина като самостоятелни съединения с животински произход . Впоследствие познанието обръща повече внимание на тази гама елементи и стартира откриването на по-богата информация за тях. Понятието „протеин“ е въведено първоначало през 1838 година от шведския химик Йонс Якоб Берцелиус. По този начин той назовава фибрина, албумина и други подобни консистемции . Берцелиус открива и тяхната роля като изходни за живите клетки смеси . Работата му по-късно бива доразвита от още редица учени , които постепенно изучават синтезирането и химичния сплав на протеините, както и още техни дейности и предназначения в човешкия организъм.

протеини 2 Най-добрите
протеини

Протеинови хранителни добавки

Хранителните добавки също са полезно работещ начин за консумация на наложителните дози протеин на системата . Те са наистина съществени за ежедневно трениращите лица, при условие, че пращат на тялото потребната енергия , за да устои на силното действие. Прочетете основните типове протеини, които можем да взимаме под формата на хранителни добавки:

– суроватъчен протеин – оказва се най-предпочитан между спортните среди с оглед на моменталното му усвояване и усвояване от тялото . Действително трудно бихме си набавили достатъчно количество от него през яденето , без повреждане на своя стомах.

– казеин – познат също като млечен протеин. Той подкрепя продължителното получаване на някои аминокиселини, вършещи съществена мисия в развитието и еволюцията на скелетната мускулатура.

– телешки протеин – също съставен от силни количества на аминокиселини, във връзка със скелетната мускулатура. Консумацията му укрепва общата сила и здравина на мускулите.

– яйчен протеин – същественото му неговото съществено качество е възможността му да бъде прилаган идеално от човешкото тяло . Той задвижва активното отделяне на градивни витамини за мускулите.

– растителен протеин – все така работещ за мускулатурата от видовете с животински състав. Също така той има долни стойности на наситени мазнини, което е от значителна полза не просто за нашите килограми , но и за работата на сърцето.

протеини 3 Най-добрите
протеини

Протеините на Ready for life – качество и ефикасност на адекватни стойности

В серията на Ready for life можете да откриете доста протеини и протеинови продукти, елементи от редиците на широко известни и сигурни фирми за фитнес добавки. Те не само ще ви гарантират стегнато поддържано тяло, но и ще ви подкрепят да се поддържате идеално здравословно състояние . И още, при нас имате възможност да потърсите тези качествени протеини на действително добри стойности . Запознайте се с най-добрите предложения от раздела „Протеини“, които сме изложили :

1. Blade Sport Protein Concentrate – стартираме с този много добър прахообразен продукт. Той е съставен от 87% суроватъчен протеин и е страхотен за постоянно спортуващите . Всяка консумация на Blade Sport Protein Concentrate снабдява организма ви 21 грама протеин. Също и , хранителната добавка съставена от огромно количество л-глутамин и аминокиселини с разклонена верига. Какво знаете , тези аминокиселини, популярни под обобщеното име BCAA, са наистина потребни за всеки постоянно спортуващ човек . По какъв начин да консумирате протеиновия продукт? 1 запълнена мерителна лъжичка се поставя в 200-250 мл вода или мляко. Подобна мярка нормално се приема преди и след натоварване , но за по-голям ефект сте свободни да добавите и още един прием при ставане .

2. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer – чисто естествен гейнър, който служи за надеждно повишаване на мускулната маса . WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer има няколко разновидности протеин с значителна , образувайки огромен анаболен ефект. Освен всичко , благодарение на въглехидратите, които съдържа , продуктът е и наистина чудесен източник на сила за човешкото тяло . Всяка напитка от WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer е съставена от 56 грама протеин и около 230 грама въглехидрати, което го реализира като един от най-добрите гейнъри продаващи се . Приблизително да се изпива ½ мярка сутрин ½ доза след упражнения.

3. Prozis Sport 100% Real Whey Protein – изграден от най-качествен суроватъчен концентрат с над 80% белтъчна консистенция. С изпълнен аминокиселинен профил и богат на BCAA, този вид протеин ще ви бъде от полза за покачването на мускулната си маса, също и да пазите съответните мускули в бъдеще . Prozis Sport 100% Real Whey Protein е тестван от ред самостоятелни лаборатории и притежава много уверения за качество. Също и съществува в изключителни вкусове, като например Шоколад и Бисквитки с крем. Препоръчително е да се поема 1 мярка 25 грама сутрин на гладно и 1 мярка след упражнения . За по-ефективни процеси , можете да поставите и допълнително количество от протеиновия продукт преди тренировката или в периода на нощта.

4. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured – утвърден протеинов продукт, от мащаба на популярна в цял свят мрежа за фитнес хранителни добавки Myprotein. Дава на системата по 82 грама протеин на всеки 100 грама сухо количество. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured е с слабо съдържание на мазнини и лактоза, но пък е наситен на калции и потребните аминокиселини. Прекрасен подбор както за професионално трениращи , така и за онези, които просто искат да водят здравословен начин на живот . 25 грама от праха се полага в 150-250 мл вода или мляко. Това количество стандартно се поема до трийсет минути след упражнения , но ако не ви устройва , можете да я набавяте и по всеки друг момент .

5. Myprotein Vegan Blend Flavoured – отново вариант под името Myprotein, което пък е създадено за вегетарианците и веганите. Myprotein Vegan Blend Flavoured е съчетан от грахов протеинов изолат, протеин от кафяв ориз и конопен протеин. Доставя на човешкото тяло над 22 грама протеин на доза , както и общия списък от есенциални аминокиселини. Продуктът има много добро действие върху създаването на мускулната маса и методите на асимилиране на хубавите хранителни елементи от организма . Една доза от Myprotein Vegan Blend Flavoured се поставя в 150-250 мл вода или сок, като е хубаво да се доставят 2 или 3 такива количества ежедневно .

6. Battery Nutrition Whey Gold Isolate – направен същевременно за постоянно трениращи , така и за такива които желаят да надскочат нормалния си прием на протеини. Battery Nutrition Whey Gold Isolate е съставен от се състои от само и единствено висококласни протеин изолат и хидролизат от най-добри източници. Всяка доза от 25 грама гарантира на системата 21 грама чист протеин. Приемът подсилва развоя на изчистената мускулна тъкан и поддръжката на анаболните дейности в тялото . Съветваме ежедневно да се планират по 2 дози – 1 след събуждане и 1 след активности .

7. WIN Nutrition 100% Hi-Protein Standard – протеинова пудра, изпълнена с висококласни протеини от пет разнородни източника – суроватка, мляко, пшеница, соя и яйца. Изпълнена с всички аминокиселини, необходими за моменталното и ефикасно изграждане на активна мускулна маса. Също , протеиновият продукт има варианти в приветливи вкусове ванилия, шоколад и ягода и се разтваря изключително лесно във вода. Също като предната ни опция , се приемат по 2 дози ежедневно – 1 сутрин и 1 след спортуване .

8. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured – в края представяме една протеинова стока от британската марка за спортни добавки Myprotein. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured е хидролизиран телешки протеин, получен от говеждо месо. Той разработва ускореното и значимо ниво на мускулна маса, така и по-ефикасното възстановяване на организма след натоварени натоварвания. Не съдържа лактоза, а процентите на захар и мазнини в сместа са наистина малки . Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured доставя на човешкия организъм 22 грама телешки протеин и разширен хоризонт от есенциални и неесенциални аминокиселини. Препоръчително е да се взима по 1 доза сутрин и 1 доза след натоварване. Ако преследвате максимални действия , можете да набавите и допълнителна доза от протеиновия продукт сред захранванията.

Вижте каталога на Ready for life и си подберете най-класните протеинови продукти на изключително конкурентни цени , като не забравяте и нашите други продукти:
Л карнитин
протеини
суроватъчен протеин
хранителни добавки
myprotein
аминокиселини
креатин
трибулус
фет бърнър
bcaa

протеини 4 Най-добрите
протеини
протеини 5 Най-добрите
протеини
протеини 6 Най-добрите
протеини
протеини 7 Най-добрите
протеини
протеини 8 Най-добрите
протеини
протеини 9 Най-добрите
протеини

Същност на протеините?
Протеините и тренировките
Произход на протеина
Протеинови хранителни добавки
Протеините на Ready for life – качество и ефикасност на адекватни стойности

written by admin - Posted in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.