December 11, 2018

Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – историята на дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – историята на дрехите Jack and Jones

Познати ли са ти страхотните дрехи jack and jones? А компанията , която продава дрехи jack and jones принципно? Абстрахирайки се от това, че в България тя да не е сред най-разпознаваемите, си струва да се запознаеш по-добре с нейните творения и да намериш най-подходящите сред тях, които отговарят на същността ти и светоусещане !

Разгледай и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще видиш в продуктовия ни каталог , са сред бестселърите на марката , така че определено са си спечелили чуждестранното одобрение . В тяхното число са изчистените тениски от серията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фина материя от пухкав памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който подхожда за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-студеното време са блузите с дълъг ръкав JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и разтегателни, но не предизвикват неудобство на кожата . Към серията дрехи Jack and Jones Core са и шубите на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са непромокаеми и предпазват от вятъра, подхождат на абсолютно всеки стил и имат много джобове, които са създадени , за да събират на едно място абсолютно всичко необходимо .

Оферти за дрехи Jack And Jones 1
Оферти за дрехи Jack And Jones

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 самостоятелни линии

От създаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии имат за цел да обединят всички стилове , възгледи и замисли, но се разграничават един от друг, за да са подходящи за различните предпочитания и стилове на обличане .

Колекцията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в градската улична култура . Характерни за дрехите Jack and Jones Core са голямото количество графики , които приличат на графити , които се използват при направата им, и новаторските орнаменти. Използваните материи са с високо качество , а водещите гами от цветове – изчистени , за да може детайлите да изпъкнат по-ярко . Серията дрехи Jack and Jones Core съчетава обикновената и всекидневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, блузи с къс ръкав с изобразени картинки, характеризиращи културата на улицата, суитшърти , обувки и тънки пуловери. Новаторската визия на дрехите Jack and Jones бива постигната благодарение на изрязани шевове и други технически елемента , неголяма палитра от цветове, естествени нюанси, комбинирани с дръзки, открояващи се цветове, които хващат окото и неминуемо привличат вниманието . Колекцията дрехи Jack and Jones Core оправдава търсенията на младите мъже , които се водят от актуалните тенденции в модата . Начинът на живот в града и активният начин на живот личи ясно , като се съди по начина им на обличане .

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 2
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европа , но и навсякъде по света

Както съумя да прочетеш и в предишната ни статия, насочена към марката, дрехите Jack and Jones съумяват да спечелят слава не само в страните от Европа , но и навсякъде по света. Брандът има партньорски отношения с различни компании , обединени от подобни идеи и споделящи подобни ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към по-младите и работещи хора, като теб, които се интересуват от тенденциите на модата и се стремят начинът им на обличане да отговаря именно на тях. Артикулите им съчетават класическата визия с властващите понастоящем модни течения , за да бъдеш на тяхна страна за постоянно , като почитател и поддръжник .

Вижте нашите дрехи Jack And Jones 3
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на класически стил и се характеризират с ослепителни дрехи и артикули, известни като „икони“ в общественото пространство . Добре известната класика е аранжирана с тренди нотки, от съвременните трендове .

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се старае да даде максимален комфорт за всеки ден, без, разбира се, да не обръща внимание на високото качество на тъканите , приложими за направата им. Тъкмо в числото на тези дрехи Jack and Jones попадат предложенията за спорт на марката , които може би ще предизвикат любопитството ти ! Инспирирани от натоварения лайфстайл, който създава хармония между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са подходящи за всякакви условия на климата през всеки един сезон – пролет, лято, есен и зима . Те ще бъдат удачни за мъжете , които държат на качеството и удобството , предпочитат спорта , но не са готови да не обърнат внимание визията със стил . Абсолютно всички дрехи Jack and Jones от точно тази линия са подходящи за дейности навън и сред зеленината , а добавените орнаменти са иновативни и целят да те подпомогнат максимално , когато се намираш в точно такава среда .

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 4
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

В началото дрехите Jack and Jones са създавали предимно дънки

В първите години след основаването на компанията , дрехите Jack and Jones са главно дънки, защото денимът вече е напълно установен на международните пазари и се предлага в най-разнообразни разновидности . И досега, те се произвеждат в многообразни цветови гами и отенъци, с бели участъци, в по-малка или по-голяма степен накъсани , по-прилепнали за тялото , от вида „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните видове „regular fit“ и т.н.. Това е и подходът, с който марката успява да се утвърди в световен мащаб и да се позиционира до останалите разцъфтяващи производители на дънково облекло. В последно време, компанията лансира колекцията от модели дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин главната идея на дънките и има за цел те да бъдат с по ниски цени за всеки човек . Основното , което е важно за компанията, е най-вече високото качество, впечатляващият дизайн и добрата изработка.

Каталог дрехи Jack And Jones 5
Каталог дрехи Jack And Jones

Открадни нещо за своята визия

Съумяхме ли да привлечем вниманието ти? Много се надяваме да бъде по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с много внимание към употребяваните тъкани и изработените орнамента, за да обхванат всичките начини на обличане и едноличната индивидуалност, която да ти допадне и да подбираш сред многобройните предложения . Фирмата наистина си струва да бъде оценена и в страната по способа, по който се е утвърдила и в останалите държави.

Вижте още останалите ни продукти и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Изберете дрехи Jack And Jones 6
Изберете дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 7
Невероятни дрехи Jack And Jones
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 8
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones
Най-добрите дрехи Jack And Jones 9
Най-добрите дрехи Jack And Jones

Разгледай и ти!
От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 самостоятелни линии
Колекцията дрехи Jack and Jones Core
Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европа , но и навсякъде по света
Серията дрехи Jack and Jones Premium
Линията дрехи Jack and Jones Tech
В началото дрехите Jack and Jones са създавали предимно дънки
Открадни нещо за своята визия

written by admin - Posted in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.