December 12, 2018

Хиалуроновите филъри и чисто новият живот на кожата на вашето лице и не само

Хиалуроновите филъри и чисто новият живот на кожата на вашето лице и не само

В битката за приятна на вид и съхранена кожа на лицето и тялото основно оръжие са хиалуронови филъри. В естетичен център Хиалуронови филъри ООД вече над седемнадесет год. полагаме грижи да имате добър вид и да изпитвате комфорт , като предоставяме начин за справяне с всеки касаещ външността и дерматологичен проблем , а хиалуронови филъри са сред най-резултатните способи за стабилно жизнено състояние и външен вид . Организмите ни естествено образуват хиалуронова киселина, благодарение на която идва блясъка на покривката на лицето , а натрупването на зрялата възраст произвеждането на хиалуронова киселина значително отслабва . В следствие на това кожната повърхност загубва обемния си вид и стегнатост , което ни принуждава да изглеждаме по-стари и изнурени . Нашата история и значителна подготовка ни задължават да въвеждаме изцяло и само първокласни услуги и артикули.

Преимуществата на хиалуроновите филъри

Хиалуроновите филъри са светкавичен похват за увеличаване на достойнствата на дерматологичния слой . Ефект ще почувствате до три денонощия след интервенцията с филъра.

Сред главните предимства на хиалуроновия филър е, че видимите отражения ще продължат да действат от половин година до 1 г и 6 м . Важно е още и че процедурата с хиалуронови филъри възвратима и не вреди на физиката .

Изберете хиалуронови филъри 1
Изберете хиалуронови филъри

Кои части от лицето и тялото ви е способен да подобри хиалуроновият филър?

• Придаване на акцент върху горната част над бузите

• Контурът и плътността на извивките на устата

• Областите под устата – брадичка и очертание

• Зоната под очите

• бръчки от двете страни на устата ,известни и като бръчки на смеха – около пероралния орган

• Дълбоките мимически бръчки – край външните ъгли на очите

Безобидни ли са хиалуроновите филъри?

Рисковата стойност на хиалуроновите филъри се определя от метода им на поддържане , снабден ли е с необходимия документ за употреба този продукт и на първо място от техниката на вкарване и опита на лицето , а също и от това дали се следват всички правила преди поставяне . От съществено значение е да уведомите лекуващия ви лекар за всички лекарствени препарати , които приемате , както и за действителното си здравно положение и ако ви тревожат дълготрайни заболявания . Следването на всички тези особености е необходимо за безпроблемните ефекти след прилагане на хиалуронов филър.

При грешно поставяне на хиалуроновите филърите и пренебрегване на поръченията на медицинския консултант , е възможна заплаха от неочаквани реакции като надуване , подпухване или оток . Даже при най-невинното подозрение за неприятни последици след придобиване на хиалуронов филър, моментално се допитайте до дерматолога ви !

Типове  хиалуронови филъри 2
Типове хиалуронови филъри

Кой може да приложи инвазията с хиалуронов филър?

Хиалуроновият филър може да е удачен за клиенти с дълбоки гънки , липса на обем , „смъкване“ на кожната тъкан и изгубване на жизненост и устойчив воден баланс . Също и за мъже и жени , които желаят да видоизменят или обновят линията на лицевия образ или извивката на неговите анатомични органи.

Поносима ли е третирането с хиалуронов филър?

Съществено е да отбележим , че хиалуроновите филъри съответстват на всеки тип дерматологична тъкан и почти всяка жизнена фаза . Процедурата е недълга и комфортна . зоната на инжектиране се обезчувства с лидокаин упойващ химикал във вид на мека паста или се поставя хиалуронов филър ,съдържащ упойващ елемент .

Какво да съблюдаваме след терапията с хиалуронов филър?

1. Непосредствено след инжектирането на хиалуроновият филър е нормално да се образува известно порозовяване , подутина и в някои случаи неголеми синини/хематоми в областите на убождане .

2. Ако на мястото на убождане се е образувала синя област, е препоръчително да използвате Хиалуронови филъри ООД – двукратно дневно с нежни втриващи движения ;

3. В деня преди терапията с хиалуронов филър не е добре да се правят масажи , а също и да се нагорещява в сауни , горещи бани и да се тренират спортове;

4. Позволява се да сложите декоративна козметика на попълнената с хиалуронова киселина кожна повърхност , не и преди да са изминали два часа след третиране с хиалуронов филър;

5. С цел да подобрите резултатите от третирането с хиалуроновия филър, се съветва да предприемете пиене на повече течности в рамките на деня ;

6. Докато последиците от терапията не се уталожат изцяло, е желателно да пропуснете посещението на солариум и продължителното показване на слънчево лъчение .

Изберете хиалуронови филъри 3
Изберете хиалуронови филъри

До каква степен хиалуроновият филър има възможност да разкраси облика ми ?

Повече от милион мъже и госпожи на година избират хиалуроновите филъри за подмладяване на лицето . То е най-бързият и заслужаващ си усилията метод да имате вид на енергични и бодри , при отсъствието на хирургична интервенция и санаторен престой . Хиалуроновите филъри са предназначени за твърде много над действието да заличат . С помощта на неподправеното действие на събраната в тях хиалуронова киселина, филърите правят кожата цяла и представляват най-ефикасното извънболнично средство за моделиране на лицето . Алармираме и многото потърпевши на процесите на дехидратация , които насочват усилията си единствено в ареала на фасадата и не мислят за врата , деколтето и ръцете , които са първите белези за годините на всяко пораснало момиче . Имплантирането на хиалуроновия филър в ареалите на гърлото и около него, над бюста и ръцете , възобновява мекотата и пълното младеещо излъчване . Чудесно третира тъмните кръгове под зрителния орган , които допринасят за онзи непрестанно неотпочинал външен вид .

Качествени хиалуронови филъри 4
Качествени хиалуронови филъри

Потърсете контакт с специалист за попълването с хиалуронови филъри

Ако ви безпокои факта че лицевото ви изражение загубило обема и блясък си , хиалуроновата киселина е новият ви най-добър приятел . Свържете се със/с професионалистите от Хиалуронови филъри ООД за консултация и открийте началото на своя проект за възвръщане на младежкия вид на кожния слой с хиалуронови филъри. Прегледайте и останалите ни предложения…

хиалуронови филъри

ботокс

хайфу лифтинг

криолиполиза

микронидлинг 

лазерна епилация

лечение на акне

премахване на стрии

химичен пилинг

премахване на целулит

плазмолифтинг 

радиочестотен лифтинг

Разгледайте хиалуронови филъри 5
Разгледайте хиалуронови филъри
Разгледайте хиалуронови филъри 6
Разгледайте хиалуронови филъри
Най-добрите хиалуронови филъри 7
Най-добрите хиалуронови филъри
Информация за хиалуронови филъри 8
Информация за хиалуронови филъри
Вижте нашите хиалуронови филъри 9
Вижте нашите хиалуронови филъри

Преимуществата на хиалуроновите филъри
Кои части от лицето и тялото ви е способен да подобри хиалуроновият филър?
Безобидни ли са хиалуроновите филъри?
Кой може да приложи инвазията с хиалуронов филър?
Поносима ли е третирането с хиалуронов филър?
Какво да съблюдаваме след терапията с хиалуронов филър?
До каква степен хиалуроновият филър има възможност да разкраси облика ми ?
Потърсете контакт с специалист за попълването с хиалуронови филъри

written by admin - Posted in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.