December 13, 2018

Мезотерапията – съвместима практика за лице и тяло

Мезотерапията – съвместима практика за лице и тяло

Често технологиите по мезотерапия представляват две главни разновидности – за лика и за тялото. Е, мезотерапията за лице е насочена към захранване и освежаване на кожата на лицето, дарявайки ѝ здравословен и естетичен образ. Но, мезотерапията за тяло притежава и други положителни плюсове, да речем активиране горенето на „паласките“. И чрез текста да научим главните факти, които да знаете за двата вида мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – тази мезотерапия се използва за лицето ви, областта на шията. Най-важното е да предостави на кожата важните неща за вашия организъм . Поради каква причина е полезна мезотерапията за вашия лик? Добре е да знаете, че с напредване на възрастта по лицевата кожа изникват различни белези на старост. Именно те могат да бъдат да кажем загуба на еластичност на кожата, липса на нейния свеж вид, промяна на тена и, уви, появяване на бръчки. Мезотерапията ще ви улесни да отървете от същите ужасни следствия и да спасите силния и хубав външен вид на вашата физиономия. Следствията от използването на мезотерапията за вашето лице съдействат за трайно подобряване на вида на кожата, премахване на леки бръчки, а също и прочистване на досадните торбички и очни кръгове. Представяме ви чудо, оформящо кожата на лицето да сияе близко до свежо.

2. Мезотерапия за тяло – както вече казахме, мезотерапията за вашето тяло е различаваща се от лицевата по своята цел и приложения. Терапията действа по-скоро към изчезване на мазнините и достигане на съответната част от човешкото тяло в мечтаните мерки. Този процес се получава чрез въздействие към алфа – и бета – рецепторите на мастните клетки. Искаме да ви обясним по най-простия възможен начин как точно функционират споменатите по-горе рецептори. Нека кажем, че същите рецептори приличат на вход и изход за мазнините. Иначе през алфа – рецепторите клетките на мазнините си набавят мазнини за запас, докато бета – рецепторите ги изкарват когато тялото ни има нужда от извънредно количество сили . Тогава се задейства мезотерапията като метод. Инжектираните чрез мезотерапията полезни субстанции подтиква действието на бета – рецепторите по отношение отърваване от на мазнините и съответно затрудняват обратния прием на мазнини в тялото чрез алфа – рецепторите. Това е начинът се постигат немалко мечтани за нашето тяло резултати. В съответствие със конкретната зона на инжектиране на мезотерапията, гореспоменатите хубави следствия могат да съдържат прибиране и моделиране на пресата, горната част на краката, задните част или мускулите на ръцете. На всичкото отгоре, чрез мезотерапията ще се гарантира заглаждане на целулита и намаляване на размерите на тялото ни. Така че ако искате хубаво и мускулесто тяло, мезотерапията ще ви свърши работа за реализиране на целта ви.

Действително ли сесиите по мезотерапия не са болезнени?

Така е, манипулациите по мезотерапия не причиняват никаква болка за клиента. За да се уверите , трябва просто да се замислите какво действително е същината на мезотерапията. Малка инжекция, чрез която в организма ви се инжектират добри и нутритивни вещества за разрешаване на най-познатите проблеми с кожата – от застаряване и умора, до поява на акне, петна и смяна на цвета. Затова реално няма защо да се притеснявате. Техниката по мезотерапия изрично не не влияр на появяването на болезненост или усещане за дискомфорт. Единственото нещо, което бихте усетили, представлява кратко боцкане или парене в третираната зона.

Най-добрите оферти за мезотерапия 1
Най-добрите оферти за мезотерапия

На какъв брой техники по мезотерапия е добре да се доверим?

Често процедурите по мезотерапия се случват в комплекти от по 2-3 за лицето и 4-10 за тялото . Разбира се, най-точният сбор на въпросните сесии се свързва много от вашите персонални характеристики и различия. Времевото разстояние що се отнася до отделните процедури по мезотерапия се движи до максимум 3 седмици. След финализиране на един сеанс по мезотерапия с предварително определените на брой сеанси, нова се планира най-малко след 180 дни. Задълбочено разгледайте с човека, когото сте избрали бройката на практиките по мезотерапия и исканите крайни резултати. Също уговорете график за тяхното правене, съответстваща не само на вашия дневен план и претенции, а и на клаузите за ефикасност на мезотерапията.

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 2
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия

Какви са рискованостите за използване на мезотерапия?

Както при голяма част от всички процедури, за мезотерапията също има не твърде много противопоказания. Те касаят фактически за точно определени групи от хора: жени, които са бременни и жени в процес на кърмене, болни от онкологични заболявания и получаващи усещане за всекидневно сърцебиене или припадане. При тези групи от хора не е добре залагането на мезотерапията като сесия. Освен това са известни и различни други положения, за които задължително трябва да разговаряте с избрания от вас специалист. Едни от тях са например съществуващи алергии или пък правено лечение със съдоразширяващи. При положение че сте в такива положения, говорете с лекаря, за да може да разгледате в екип шансовете и заплахите при евентуално избиране на сеанс по мезотерапия.

Типове мезотерапия 3
Типове мезотерапия

Мезотерапия – перспективата на света на естетичната медицина

При положение че сте се питали какво е мезотерапията, веднага ще ви разясним – мезотерапията е под формата на неголяма, но ефективна инжекция, даваща възможност на човек да се отърве от какви ли не нежелани кожни проблеми – стартирайки от нейното стареене и захабяване, и опрем до/ завършим с различни видове пъпки, „портокалова кожа“, мастни натрупвания и др. По такъв начин накратко е възможно да бъде обрисувана тази все по-популярна практика, която е получила заглавието „титлата“ мезотерапия, но какво реално всъщност е мезотерапията? Става дума за лека за всеки дейност, при която на определено място от кожата се вкарват необходими субстанции. Мезотерапията без притеснение може да се определи като предстоящия успех на света на естетичната медицина, поради факта, че осигурява значително по-добри резултати сравнено с идентични дейности у нас. Разчитайки на своя коктейл от полезни вещества, мезотерапията ще даде своя принос за регенериране на вашата кожа, заедно с отърваване от всички дразнещи различни белези по нея.

Съвети за мезотерапия 4
Съвети за мезотерапия

Мезотерапия – какво ще ви посъветваме

Продължаваме с полезни съвети за ситуациите, когато ще сте на мезотерапия. Тези съвети помагат за това какво трябва да се прави и не трябва да се реализира преди процедурата и след мезотерапията, заедно с вариантите за повече продължаване на ефекта от манипулацията. Това са най-важните ни напътствия към всички, избиращи мезотерапията:

– само при лекари – това е началният и може би най-полезен съвет, отнасящ се до мезотерапията, за който да сте стриктни. Мезотерапията е наложително да се практикува само в при лекари или професионални клиники. Не се подлъгвайте когато ви убеждават, че инжектирането минава наистина бързичко и много лесно. Спомнете си, че става дума за здравето и красотата ви, и не ви съветваме да ги поверявате в ръцете на съмнителни лица и фирми.

– максимум информация – не се двоумете да задавате въпроси и да поискате максимум знание за манипулацията по мезотерапия, която следва да бъде изпълнена, и използваните в нея различни субстанции. Колкото по-наясно сте с всичко около процедурата, перфектно за вас. Препоръчително е да попитате що за субстанции ще ви бъдат инжектирани. Поискайте да знаете дали течностите са закупени специално от производителите или оторизиран представител, също така колко време гарантират за да са полезни. Когато практиката по мезотерапия реално се върши в съответствие с отличните днешни критерии в сферата, специалистите, с които говорите, няма да имат нищо против да отговорят ясно и изчерпателно на всеки въпрос.

– не се подлъгвайте по цената на мезотерапията – ако се случи така, че ви кажат за направа на мезотерапия на доста по-ниска цена от пазарната, се замислите дали рискът си струва. Всички ние ви предлагаме да не позволявате да занижават качествената манипулация по мезотерапия, понеже това впоследствие е възможно да доведе до поява на изненадващи и чак гадни последици за кожата ви.

– директно преди мезотерапията – знаем за някои вещества, за които е важно да не се употребяват буквално преди извършването на инжектирането по мезотерапия. Като под „директно“ в случая искаме да наблегнем на период от 24 часа преди съответната техника. Какви точно са тези забранени за употреба течности? Като такива представляват аспирина и всички аналогични съдоразширяващи елементи, заедно с различни алкохоли. В определени случаи поглъщането на подобни неща преди мезотерапия поражда неприятни резултати за здравето ви.

– непосредствено след мезотерапията – след завършване на процедурата по мезотерапия, също трябва да внимавате за специфични правила и смислени решения. Първо, няколко часа след финала на мезотерапията не слагайте грим. Къпането и също навлажняването на третирания участък пак не е никак добра идея. Втората ни препоръка към вас е за по-дълго време, а по-точно два дни и две нощи или 48 часа след приключване на манипулацията по мезотерапия. Внимавайте в посоченото време да не практикувате спортове или интензивни физически натоварвания , които ще доведат до червени петна по лицето, а също така да не правите никакви топлинни процедури сауна, парна баня.

– дайте си продължителни следствия – както обяснихме, стигането до устойчиви реакции от дейността по мезотерапия до голяма степен е обръзана с персоналните ви дейности и обичаи. Запазването на ефекта от мезотерапията е задължително обвързано със въвеждането на точни хранителни диети, поддържането на тялото в добра форма и , естествено, придържането към здравословен начин на живот. За подробна информация относно положителните идеи след завършването на дейността по мезотерапия, поговорете с вашия специалист.

Съвети за мезотерапия 5
Съвети за мезотерапия

Въпросите, които всеки задава за мезотерапията

Решили сме, че обобщаваме и с няколко основни въпроса за мезотерапията, които най-често получаваме от клиентите ни. Всички се отнасят до характерността на самата процедура по мезотерапия, страничните неприятности и противопоказанията за прилагането ѝ , а също и качествата на слаганите в нея вещества. Вижте в веднага събраната информация, която трябва да знаете за мезотерапията.

Предимства на мезотерапия 6
Предимства на мезотерапия

Каква роля изпълнява хиалуроновото вещество в мезотерапията?

Както на няколко пъти казахме в текста, едновременно с всички полезни вещества, в мезотерапията се използва и хиалурон. Същата се счита за изключително подходяща възможно не изключително за мезотерапията, по същия начин и за всякакви други процедури в индустрията на козметиката. Причините за това са много. Като начало, хиалуронът е напълно натурална съставка, която се синтезира от всеки организъм в обичайни условия. Освен това същата има характерни качества в посока на опазване на хидратирането на кожата, завишаване на здравината ѝ и бавене на застаряването. Припомнете си най-важните характеристики на хиалуроновото вещество, които превръщат използването ѝ в мезотерапията толкова полезно за всеки човек:

1. Не е опасна за клиента – хиалуроновата киселинна субстанция се явява съставка, която се синтезира в нашето тяло. Това прави поставянето ѝ през мезотерапията доказано защитено. Тя се поема необикновено бързо от нашия организъм и не води до никакви сериозни алергични реакции или някакви други последствия. По каква причина реално е хубаво за всеки човек поставянето на хиалуронова киселина чрез мезотерапия или други козметични манипулации? Всъщност с напредване на възрастта синтезирането на хиалурон, за който споменахме, осезаемо намалява. По този начин влияе зле на изгледа, еластичността и хидратирането на кожата. Добиването на още количества киселина с хиалурон с мезотерапията спомага за задържане на младия вид на кожата и премахване на най-различни кожни проблеми.

2. Моментални и полезни следствия – слагането на хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията и всички други козметични процедури дава моментални и качествени последствия за дадения човек за вида на всяка кожа. Въпросните бързи и ефективни постижения са гарантирани при различни изпълнения на хиалуроновото вещество в тази насока. При положение че става въпрос за всеобщо обновяване на кожата, нейното по-добро овлажняване или пък махане на различни видове бръчки, хиалуроновата киселина ще ви свърши отлична работа. Точно тези специфики на хиалуроновото вещество я правят любима и прилагана в сесиите по мезотерапия. Трябва да сте сигурни, че мезотерапията с хиалуронова киселинна субстанция ще ви донесе търсените ефекти и ще подобри качествено състоянието и външния вид на кожата ви.

3. Пазене на добрия ефект – поредното много полезно последствие на киселината с хиалурон, доказващо я като много удобна за мезотерапия и всички други козметични сеанси. Качественото въздействие на киселината с хиалурон върху кожата на човека стои за достатъчно дълъг период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След края на въпросния период, спокойно може да се назначи допълнителна процедура по мезотерапия или друга процедура на козметиката с присъствие на хиалуронова киселина, за да се удължи качественият и красив външен изглед на кожата.

4. Леко и без болезненост поставяне – накрая, процесът по въвеждане на киселината с хиалурон в тялото ни е много лек и също без болезненост за хората. Чесо той се разполага за 15-ина минути. Дори и в случай че говорим за мезотерапия, попълване на бръчки или различни манипулации с киселина с хиалурон, няма наличие на болезненост или нежелани усещания за клиентите. Както научихте, просто може да чувствате боцкане или парене на третираната област. Тези чувства логично заглъхват много бързо след приключване на манипулацията.

С Мезотерапия ЕООД ще станете напълно уверени в ефикасността и сигурността на осъществяваните сеанси по мезотерапия. Нашите професионалисти са притежатели на широки умения и сериозна подготовка в областта, а използваните консумативи за мезотерапията, са единствено от максимално качество. Повярвайте на Мезотерапия ЕООД и ще имате отлични последици за 918/ що се отнася до сияния и здрав вид на кожата ви!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Полезни съвети за мезотерапия 7
Полезни съвети за мезотерапия
Оферти за мезотерапия 8
Оферти за мезотерапия
Най-добрите оферти за мезотерапия 9
Най-добрите оферти за мезотерапия

Действително ли сесиите по мезотерапия не са болезнени?
На какъв брой техники по мезотерапия е добре да се доверим?
Какви са рискованостите за използване на мезотерапия?
Мезотерапия – перспективата на света на естетичната медицина
Мезотерапия – какво ще ви посъветваме
Въпросите, които всеки задава за мезотерапията
Каква роля изпълнява хиалуроновото вещество в мезотерапията?

written by admin - Posted in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.