December 3, 2018

Насоки при избора на винтоверт

Насоки при избора на винтоверт

Винтовертът е професионален уред, който е широко необходим и използван днес. Винтоверът се прилага най-вече с цел завинтване и развиване на болтове или правене на пролуки в избрана повърхност . Съществува вероятност винтоверт да Ви бъде полезен както при извършването на ежедневните задължения – ако сте човек, който се занимава професионално с изработката на мебели примерно, така и за направата на някои много по-приложими занимания в дома , като слагане на рамки с пейзажи, монтиране на рафтове и други. По-нататък в текста ще Ви споделим още малко за различните модели винтоверти, както и за стандартите при избора на най-точния модел от тази категория . В допълнение , ще разберете защо пазаруването на винтоверти от Etools.bg е определено най-удачната оферта за Вас.

Винтовертите с кабел са най-приложими при ремонта у дома

Винтоверти с кабел – приложението на винтовертите с кабел намира приложение най-вече в интериорни места, заради твърдението, че съответният кабел намалява движенията, на които е възможно да се работи с тях. Основно предимство са по-ниските им парични измерения по отношение на тези на акумулаторните винтоверти. За да балансират намалената подвижност на кабела, някои ползватели разчитат на винтоверти с по-дълги кабели – до шест метра , които дават достъп до малко повече свобода при експлотация.

Вижте каталога ни с винтоверт 1
Вижте каталога ни с винтоверт

Ако се нуждаете от винтоверти за професионално приложение заложете на най-доброто на пазара

При нужда от винтоверт за цели, свързани с работата , неговите особености , качество и изрядност при експлотация са също толкова важни. Трябва да споменем, че моделите винтоверти, необходими за експлотация в извършвани от професионалист строителни дейности, се различават от инструментите, които се използват за домашни цели спрямо няколко основни особености. Техните волтажи , например, започват от 18 Волта и нагоре . Издражливостта на батерията пък е важно да е не по-малко от 4 или пет часа, за да може да бъде осъществяван нормално процесът на работа, без да се налага преустановяването му за ново захранване.

Необходимо е да знаете с какви батерии работи винтоверта

Батерии – батериите имат голяма роля при избора на точно определен модел от подкатегория „Винтоверти“. Като начало се гледа количеството на батериите. Съвсем естествено винтовертите с две батерии са много лесно приложими и позволяват с тях да се работи повече часове, преди да се стигне до повторно захранване. В тази връзка трябва и силата на конкретната батерия, като тези с по-мощни издръжливости са по желани . Зареждането или ампеража на една батерия пък се определя от броя на клетъчните елементи в пакета на батерията. Един клетъчен елемент се приравнява на 3,6 Волта, така че с толкова нараства общият волтаж при всяка понтатъшна добавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Оферти за винтоверт 2
Оферти за винтоверт

Винтовертите за професионална употреба могат да се похвалят с бонус преумущества

Сред другите допълнителни удобства и бонус функции на добрите модели винтоверти за работни цели могат да бъдат причислени качесвените зарядни за средно 30 минути , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-купуваните и предлагани по магазините продукта от тази подкатегория са от брандовете Bosch, DeWalt и Makita.

Ударните винтовери – перфектният съветник на всеки професионалист

Ударни винтоверти – особеното при тях е, че са предназначени преди всичко за работа с професионална цел . Ударните винтоверти не притежават потенциомер за въртящия етап, но в допълнение на това имат много по-голям краен въртящ етап, стигащ до нива около 900 Nm . С помощта на ударните винтоверти отвъртането и завиването на по-големи и длъгнести болтове става още по-бърз и безпроблемен процес . Това става чрез специалния ударен механизъм , придаващ странични удари , носещ името още тангенциален удар. Не е редно да се бърка с „Ударния режим“ при широко разпространените акумулаторни винтоверти, който прилича на този на дрелката – с движение напред назад, даващ възможност на винтоверта да пробива малки отвори в итонг и бетон .

Намерете най-добрите оферти за винтоверт 3
Намерете най-добрите оферти за винтоверт

При нас винаги ще намерите намаления

Всекидневни акции и отстъпки – екипът от Etools.bg много често осигуряваме намаления и изгодни оферти за някои от предлаганите стоки в онлайн магазина ни. Следете често за промоциите ни и ще можете да се сдобиете с качествен и надежден винтоверт на изключително изгодна за Вас цена .

Защо да си изберете винтоверт от нашия магазин?

За всеки по нещо – в богатата и разнообразна категория от винтоверти, предлагани в електронния магазин Etools.bg, всеки един ползвател може да намери най-необходимия артикул за своите нужди и изисквания . Няма значение дали търсите винтоверт от чуждестранна марка , употребяван за професионални цели , или просто такъв , който да прилагате в къщата си, Etools.bg е точното решение за Вас .

Професионалните винтоверти са по-ефикасни от винтовертите за дома

Винтовертите за професионална употреба най-често са и с по-високи мощности в сравнение с обичайните такива. Въпросните мощности се нареждат в диапазона 60–70 нанометъра, докато при артикулите , прилагани у дома , са между двадесет и тридесет Nm . Най-търсените батерии са литиево-йонните, които гарантират по-голям комфорт при работа . Литиево – йонните батерии биха могли да бъдат захранвани в най-удобния за Вас момент , като няма да се налага да чакате падането им до краен предел, за да направите таково зареждане .

Изберете винтоверт 4
Изберете винтоверт

Предоставяме подкрепа и даваме съвети при търсенето на винтоверт

Помощ и съдействие – екипът от професионалисти с готовност ще Ви помогне с всичко, от което се нуждаете в процеса по избор на най-подходящия за Вашите нужди винтоверт. Няма да сбъркате ако потърсите контакт с тях по телефон или имейл , и да получите професионални мнения и полезна информация спрямо харесаните от Вас типа от раздел „Винтоверти“.

Разгледайте още останалите ни услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Огромно разнообразие от винтоверт 5
Огромно разнообразие от винтоверт
Вземете винтоверт 6
Вземете винтоверт
Разнообразие от винтоверт 7
Разнообразие от винтоверт
Каталог винтоверт 8
Каталог винтоверт
Нашият каталог с винтоверт 9
Нашият каталог с винтоверт

Винтовертите с кабел са най-приложими при ремонта у дома
Ако се нуждаете от винтоверти за професионално приложение заложете на най-доброто на пазара
Необходимо е да знаете с какви батерии работи винтоверта
Винтовертите за професионална употреба могат да се похвалят с бонус преумущества
Ударните винтовери – перфектният съветник на всеки професионалист
При нас винаги ще намерите намаления
Защо да си изберете винтоверт от нашия магазин?
Професионалните винтоверти са по-ефикасни от винтовертите за дома
Предоставяме подкрепа и даваме съвети при търсенето на винтоверт

written by admin - Posted in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.