January 30, 2019

НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЗНАЕМ ЗА СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЗНАЕМ ЗА СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

Способни ли сме повечето от нас , да изживеем нашия ежедневен и модерен ден, без смартфони? Изчистен отговор на този въпрос дава световната статистика на общият брой употребяващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Бройката на клиентите които имат смартфони разбира се нараства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предвиждат специалистите. Последната година малко повече от 36% от световните жители притежават смартфони, сравнение с 2011 г., когато този процент е само 10. И ето защо , ще ви представим фактори за тяхната популярност.

# КРИТЕРИЯ , РАБОТЕЩИ ЗА УВЕЛИЧАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

общуване с персонална или работна цел ;

употребяването на множество модели приложения за виртуални поръчки или резервации;

съхранение на разтърсващи моменти или случки ;

слушането на музика , от смартфона, ни донася добро настроение , заряд и свежи емоции .

КАКВО Е НУЖНО ДА ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не спирайте своя избор на смартфон, с батерия, издържаща под 10 часа. В онлайн страницата на ООД, може да разгледате лист от смартфони, конкретно тествани за дълготраен „живот“. Така ще узнаете , кое устройство ще ви придаде защита и спокойствие – зареждате веднъж , за няколко дни.

Информация за смартфони 1
Информация за смартфони

ИЗКУСТВО ОТ НЮАНСИ ИЗОБИЛВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно дисплея на смартфоните от съществено значение е качеството на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако обърнете внимание , колко ярък е панела, това ще покаже и наситеността на нюансите – AMOLED панелите са по-добри от LSD, по тези параметри . Плюсът на новите смартфони е, че те притежават висок, динамичен диапазон – HDR, представящ дори повече цветова гама .

КАКЪВ Е НАЧИНЪТ ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е ПАСВАЩИЯ НИ СМАРТФОН?

Големият набор от смартфони на пазара , в много ситуации е възможно да ни обърка , поради този факт е хубаво когато поверим доверие на установена марка в бранша , точно като ООД. Ще изложим най-съществените съвети , които експертите от ООД представят . Същностни характеристики за избор на вашия нов смартфон:

КОЙ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Открийте вашият смартфон, като знаете желаната големина на екрана. В случай, че за вас е важно боравенето с мобилния телефон с една ръка или пък мислите , че умаленият екран е точно по вашия стил, ви напътства намерите такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако го използвате по-скоро за гледане на сериали, концерти или забавни игри, то по-функционален ще бъде екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

Разновидности смартфони 2
Разновидности смартфони

ПОЛЕЗНИ УКАЗАНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага щом го закупите , спрете се на калъф, който най-добре ще пасне на вашият смартфон – това ще осигури протекция от наранявания или предполагаемо падане върху неговия екран . Дизайна, също има значение , закупете калъф, отговарящ на точно по вкуса ви и с него се чувствате добре, след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, също е потребна част от поддържането на смартфона – той пази екрана от драскане и в някои случаи от леки намокрения ;

Бъдете внимателни , пазете смартфона си от вода. Ако случайно , попадне по-голяма капка или го залеете , на момента извадете батерията, нека за час да изсъхне и чак тогава я върнете на мястото и .

Еднократно в месеца е нужно да бъде направен запълнен цикъл на заряд на батерията на смартфона. Или за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% след което да оставите батерията да бъде разредена изцяло , падайки до 0 и сам да изключи . Така ще съхраните живота на батерията за по-дълъг период ;

Запазете смартфона си в добро състояние – честото изчистване , би направило дисплея сладост за очите и от което ще бъде още по-красив . За да направите това не е добре да използвате хартия, а просто мека кърпичка, в обратна ситуация , може да бъде нанесено непредвидено надраскване на екрана;

Слагайте смартфона си, постоянно на едно и също място, когато излизате . Влизайки в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек ако го оставяте за кратко , някой може да ви го вземе или открадне. Ето защо , не забравяйте да използвате FindMyPhone или този тип функция, ако бъде загубен или откраднат.

Намерете най-добрите оферти за смартфони 3
Намерете най-добрите оферти за смартфони

КАК ДА ПОЛАГАМЕ ГРИЖА ЗА НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?

Ето и някои съществени неща, които бихте могли и е необходимо да сторите , ако имате желание да опазите собствения си смартфон и той да ви бъде полезен повече на ниво и за продължителен отрязък от време.

РЕАЛНОСТТА ПРЕЗ МОИТЕ ВИЖДАНИЯ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните реално е е една от най-съществените характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, играят роля и характерните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

Видове смартфони 4
Видове смартфони

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значение , RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да запазвате повече музика , игри, албуми и видеа . 32GB е оптимална стойност, оставяйки на страна че най-актуалните категории смартфони се произвеждат с 64GB.

ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОЖЕСТВО АКСЕСОАРИ

Влезнете в страницата на ООД и подберете смартфона, подходящ за вашият стил на живот и потребности . Практичен, удобен и с очарователен вид е вашият смартфон, с който се чувствате себе си . Вижте още разделите в сайта ни запълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Най-добрите смартфони 5
Най-добрите смартфони
Намерете смартфони 6
Намерете смартфони
Нашият каталог с  смартфони 7
Нашият каталог с смартфони
Намерете най-добрите оферти за смартфони 8
Намерете най-добрите оферти за смартфони
Разгледайте смартфони 9
Разгледайте смартфони
Разнообразие от смартфони 10
Разнообразие от смартфони
Типове смартфони 11
Типове смартфони

КАКВО Е НУЖНО ДА ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
ИЗКУСТВО ОТ НЮАНСИ ИЗОБИЛВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКЪВ Е НАЧИНЪТ ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е ПАСВАЩИЯ НИ СМАРТФОН?
КОЙ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ПОЛЕЗНИ УКАЗАНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАК ДА ПОЛАГАМЕ ГРИЖА ЗА НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?
РЕАЛНОСТТА ПРЕЗ МОИТЕ ВИЖДАНИЯ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОЖЕСТВО АКСЕСОАРИ

written by admin - Posted in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.