December 19, 2018

Непознати факти , които не знаете за летните гуми

Непознати факти , които не знаете за летните гуми

Огромната важност на летните гуми

Няма спор , че летни гуми са една от най-основните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира в пътната лента – летните гуми се радват на неизмеримо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните свойства . Статистиките обозначават , вече много купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят нов сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от продуктовата линия на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и успешни марки в интернационален мащаб. Още от формирането си през 1967 година, марката се развива постоянно съобразно най-съвременните технологии и моди на пазара, за да осигури спокойствието и безопасността на шофьорите. Разнородните модели  летни гуми на Maxxis състоят се от особени специфики и преимущества . Някои от летните гуми са със специфична конструкция, която ги прави изключително трайни , и имат сравнително дълготраен живот, даже и при погрешно изхабяване. При различни модели летни гуми Maxxis повечето ламели в основните проводници и раменните блокове повишават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които усъвършенстват контрола и спокойствието на пресечен терен.

Разгледайте летни гуми 1
Разгледайте летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за вашата кола

Летните гуми Cross 1 Plus съставени са от по-стабилна смес на предпазителя и вече горепосочената методика за вторично охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за висока скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани шосета .

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват доста по-доброкачествено износване на предпазителя и по-съкратен спирачен път на сухи и незасъхнали пътни ленти , съдействайки на шофьорите да държат под контрол ситуацията и да се любуват на пътуването . Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхност и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. При това , актуалната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват усъвършенствано сцепление по време на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Вида включва 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от широки цеви за извеждане на водата и улеи по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този модел летни гуми се състои от допълнително висок скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната структура, като гарантира запас от сигурност при трудни обстоятелства.

Огромно разнообразие от летни гуми 2
Огромно разнообразие от летни гуми

Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три възлови надлъжни цеви отгоре на предпазителя, които подобряват отводнението и возенето по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което смалява звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. В допълнение , дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech премахва водата и също така оптимизира сцеплението при неизсъхнала настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра на свой ред оптимизират стабилността при сериозна скорост и умаляват съпротивлението при търкаляне. Главните приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, ограниченото използване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и навлажнени шосета . Летните гуми обезпечават наложителната продуктивност при всички  режими на използване .

Летни гуми SYRON – допълнителни преимущества

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още множество достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни проводници , които осигуряват спокойствието Ви при вече известния аквапланинг; наклонени , кръгообразни раменни повърхности, които се засягат незначително от пътното платно и посредством които се прецизира движението и се редуцира заплахата от някакво голямо деформиране ; модерната сликова смес, която отпимизира движението на незасъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, с помощта на който се реализира уравновесено разположение на напора при завой и права, което все пак от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на компанията SYRON включват други любопитни и значими отличителни белези . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-благоприятно сцепление в извънредни обстоятелства; технологията , която ограничава обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обичайно товарене и внезапно спиране – това са все неща, които ведно с отбелязаните до този момент такива, правят търговеца на въпросните летни гуми изключително конкурентен и елитен, което от своя страна е предпоставката да си съперничи сполучливо с най-влиятелните марки в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и факта, че при създаването на летните гуми на SYRON се употребяват много по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до незабележимото. Това дава шанс за по-мащабен пробег и по-оскъден харч на гориво.

Изберете нашите  летни гуми 3
Изберете нашите летни гуми

Нашите специалисти от Летни гуми ООД сме на линия за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме наоколо , за да ви поднесем безброй сериозни избори, и то на достъпни цени, също така и предимството по най-удобния и леснопостижим начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от професионалните ни сервизи, разположени на територията на цялата страна .

Намерете летни гуми 4
Намерете летни гуми

Летни гуми препоръчания производител SYRON

Безмислено е да се чудите или смущавате за това какъв тип летни гуми да предпочетете , понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на компанията SYRON състоят се от безброй предимства приоритети на съответните условия пред останалите съперници . Очевидно е, че периодически на шосето има възможност да изникнат неочаквани и лоши обстоятелства .

За да завършим темата

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за нашата държава и ви предлагаме много доброкачествени и достъпни оферти ! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите предложения за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изберете нашите  летни гуми 5
Изберете нашите летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 6
Вижте каталога ни с летни гуми
Невероятни летни гуми 7
Невероятни летни гуми
Нашият каталог с  летни гуми 8
Нашият каталог с летни гуми
Невероятни летни гуми 9
Невероятни летни гуми

Огромната важност на летните гуми
Летни гуми от продуктовата линия на доставчика Maxxis
Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за вашата кола
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech
Летни гуми SYRON – допълнителни преимущества
Нашите специалисти от Летни гуми ООД сме на линия за Вас
Летни гуми препоръчания производител SYRON
За да завършим темата

written by admin - Posted in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.