August 9, 2018

seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ ПРЕДИ ВСИЧКИ В GOOGLE

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД извежда десетки уебстраници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн сделките им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на правилното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google съумя да премести Apple от първото място в ранглистата на най-рентабилните бизнеси в света. И разбирате ли защо? С помощта на Adwords! За 2017 г. 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 са в резултат от сайтовете в AdWords. Това са вашите инвестиции и инвестициите на всички малки и големи компании, които не само дават пари на Google, но и добиват купувачи от това.

Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-подходящо е да поверите уебсайта си на колектива от запознати лица на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ние поемем SEO оптимизацията на вашия сайт, по проекта ще работят: SEO професионалист, създател на съдържание, създател на линкове, онлайн маркетинг консултант, персонален акаунт мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират проучване на пазара, ще направят разбор текстовете на сайта и поведението на конкурентите ви, ще напишат насоки за технически изменения по 252 фактора за SEO оптимизация, ще изработят линк билдинг график, и график за регулярно публикуване на актуално описание, ще следват общо 24 документа, които оформят базата на вашата индивидуална SEO маркетинг стратегия за нарастване на сделките и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го направи.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?

За да имате информация какво точно се случва в процеса, всяка седмица ще получавате доклад за корекциите по вашия сайт, а всеки месец – рапорт за промените по ясни критерии за SEO оптимизацията: нарастване на посещенията, покачване на класациите в Google, количество уникални потребители, време, което потребителят прекарва на сайта, брой написани и качени статии, количество изработени външни линкове.

Какво получавате от SEO оптимизацията?

Употребяваме методите от 2006-та година и с тях сме класирали многобройни сайтове на първо място в органичните, безплатни резултати на Google.

С това те са намалили голяма част от плащанията за AdWords, засилили са търговията си в пъти и са си докарали голям брой нови купувачи! Оптимисти сме, че експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го реализират и за вашия сайт!

Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google

За да помогнем на всички тях, ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД създадохме наръчника На първо място в Google. Там показваме 252 елемента на мистичния алгоритъм, с помощта на който Google класира уебсайтовете.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация

Google ни съветва да не обещаваме първо място. Затова ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да кажем, че няма уебсайтове, по които да сме извършили SEO оптимизация за шест месеца и които да не се позиционират на челни позиции в Google.

По какъв начин заставаш на първи позиции? Когато всички други останат след теб! Вашата страница ще се класира пред конкурентни сайтове когато има добра SEO стратегия, най-качествените входящи линкове, най-качествената структура, страниците с най-адекватно съдържание, най-подходящо подбраните словосъчетания и най-редовно подменяното съдържание. Това не е мистерия, а напълно измерима задача, която експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД искаме да свършим и за вашия сайт!

В някои ситуации уебсайтът ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един сайт е на първи позиции в Google, там са привлечени значително повече потенциални клиенти, но това не е задължително да не значи непременно и до повече сделки. Именно заради това може да се окаже, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също се нуждае от промяна – например да подобрите представянето на продуктите, сумите, обслужването или целия user experience. За всичко това SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви даде решение.

Това е страхотно, но можете ли да си представите, че само докато гледахте нашият текст за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 милиона проучвания и са индексирани поне 21 000 новосъздадени страници. Конкурентните сайтове не спят! Не бива да спите и вие!

Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата уебстраница ще може да се класира на първа страница в Google.

Всеки бизнес е несравним и същото важи за всяка страница! Именно по тази причина и вашият уебсайт изисква неповторима SEO оптимизация и план, изготвена според бизнес модела ви!

Обадете се още днес на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Свържете се с нас на номер 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за извеждането и на вашата уебстраница на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ ПРЕДИ ВСИЧКИ В GOOGLE
Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?
Какво получавате от SEO оптимизацията?
Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google
Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация
В някои ситуации уебсайтът ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

written by admin - Posted in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.