October 28, 2018

Типове интериорни бои и специфичните им черти

Типове интериорни бои и специфичните им черти

В избирането на интериорни бои и изграждането на обстойна концепция, преди самото начало е нужно детайлно да се запознаете с възможностите и какви видове интериорни бои можете да намерите . Дали стените ви да бъдат лъщящи с металически отблясъци , да изглеждат сатенено изящни, провокативни наситени пастели или пък имитиращи венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Планирайте визия кой вид стени си представяте . Вътрешното обзавеждане е композиция от изкуството идея за измисляне на удобни условия за живот. По начина, по който хората прогресират , израстват и променят така и пространствата , където живеят се нуждаят все от нещо ново , в течение с новостите . Първият ход в пресъздаването на сградите е избирането на нов цвят интериорни бои за стенните повърхности. Без изключения това би бил не просто най-променящият фактор , а и същността за направата на обновен вътрешен дизайн. Значително важно е да разбирате , че освен находчивите изобретателни идеи и качественото реализиране на плана от съществена важност е и типа боя. Capbg от пет години зарежда българския пазар италиански стоки за боядисване , с доказано име и качество. Материалите им се намират в повечето вериги магазини за ремонтни дейности в родината , а по време на последните две години продажбите им скачат двойно . Компанията е в състояние да ни снабди богат асортимент за всеки възможен вид пространство.

Настроения в идеите

Душевните ни вълнения и особености определят едновременно характера ни в живота, и в същото време визията в интериорния дизайн . Потребностите на различните сгради се нуждаят отговарящите цветови шарки . В хола преживяваме главно време с най-близките си . Светлите интериорни бои са изключително добри и използвани . Детската стая би могла да бъде с по-модерен вид . Крещящите и светли цветове привличат светлината , следователно ако сте фен на дневната светлина тези багри бои със сигурност ще стоят страхотно във личната ви стая. Разбира се местата, в които прекарваме нощта, обитаваме най-дълъг период от денонощието. Поради тази причина е хубаво тоналностите да се сварват в компилация с характеристиките на духа ни . Червените нюанси най-вече се отличават с прилив на енергия , бодрост и динамика. Необичаен избор за жилищни сгради , предпочитани в повечето случаи за дизайн на клубове . Виолетовото означава мистика , страст и суеверност. Добре пасващи интериорни бои за спални помещения, както и за спортни съоръжения . Синият нюанс въплъщава доверие, истина и яснота . Зеленото се определя като природа , растеж и здраве. Създава чувство за лекота и баланс. Идеална боя за дизайна на всекидневни , работни места , училищни сгради . Жълтите нюанси значат забавление , обнадежденост , философия , озарение . Страхотно пасващи на всеки с радостно излъчване в щурите наситени гами . По-тъмните бежово кафяви бои постигат класа и лукс в дизайна на интериора.

Разнообразие от интериорни бои 1
Разнообразие от интериорни бои

Крещящо новият продукт Енканто

Очевидна тенденция в интериорните бои в Италия е Енканто. Направена на водна основа и с изменчиви от дневната светлина цветови тоналности. Съвместима за употреба на много места , заради кадифения ефект , който постига . Продуктите на Енканто са последна новост в интериорни бои, точно сега навлизаща на българския пазар.

Най-добрите интериорни бои 2
Най-добрите интериорни бои

Спокойствие с дишащите бои

Дишащата боя е все по утвърждаваща се иновация , по повод добре издържания естетически вид , който успява да направи . Гамите на цветовете се омекотяват , отпочиващи за окото и отпускащи съзнанието . Дишащата боя е добра за преобразяване в пространства , в които се разполагаме . Нанасянето с четка е фасулска работа . Повърхностите боядисвани с дишащи интериорни бои, са издръжливи на замърсяване и са лесни за премахване на мръсотия и изцапвания.

Изключително добри интериорни бои 3
Изключително добри интериорни бои

Да пристъпим към действие. Начини на работа

Ако се спрете на четка за нанасянето на интериорни бои, е задължително да предвидите възможността от зацапване . Намазването на материал трябва да започва от тавана. Предпазете с найлон тавана и пода, за да не попадне никъде нежелана боя . Пистолетът също е много практичен метод, най-много ползван във вътрешния дизайн на стари пространства . Поставя боята еднакво , което води до нисък разход на материал . Налага се плътно покриване на нещата наоколо , поради тази причина не е препоръчително за освежаване на нови сгради .

Бои с декоративен ефект

Безспорна класика продължават да бъдат декоративните асортименти на интериорни бои. С металически си отблясък размесен с фин кварцов пясък става не само във фон, а и в уникален орнамент на интериорната визия на вашия дом. Отличаваща се с висока стабилност , поради пречупващите си частици. Съединението на багрилната консистенция я превръща в подходяща за шлайфане и полиране. Перленият блясък стои много-добре съчетан с интериорни орнаменти в златно и сребърно.

Колко пласта боя са ни нужни ?

Във всеки случай не е възможно създаването на плътен цвят с еднократно намазване на боята. Почти всеки път е необходимо второ или трето действие за постигане на желания резултат . За по-тъмните гами два пъти могат да бъдат задоволителни , а за светлите три-четири. Когато планът за интериора е личен, вие сте тези които много добре усещат как биха изглеждали добре слоевете материал.

Видове интериорни бои 4
Видове интериорни бои

Потърсете в Capbg

Не забравяйте да погледнете асортиментите на марката за външни бои за плоскости, които са способни да изградят общата представа за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Най-добрите интериорни бои 5
Най-добрите интериорни бои
Каталог интериорни бои 6
Каталог интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 7
Вижте нашите интериорни бои
Разновидности интериорни бои 8
Разновидности интериорни бои
Типове интериорни бои 9
Типове интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 10
Разнообразие от интериорни бои
Разновидности интериорни бои 11
Разновидности интериорни бои

Настроения в идеите
Крещящо новият продукт Енканто
Спокойствие с дишащите бои
Да пристъпим към действие. Начини на работа
Бои с декоративен ефект
Колко пласта боя са ни нужни ?
Потърсете в Capbg

written by admin - Posted in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.